Verhuur_Boot_Verblijf_Accommodatie_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

Jachthaven De Watervriend biedt de verhuur van polyvalken, een motorvalk en een tweetal logeeraccommodaties aan. Vanwege de centrale ligging is onze haven een gezellige en ideale opstapplaats voor het maken van zowel korte als langere vaartochten met één van onze boten. Heeft u zelf niet voldoende ruimte aan boord van uw eigen boot of wilt u boothuur combineren met een overnachting? Misschien kan één van onze Chalots uitkomst bieden.

Onderstaand vindt u een uitgebreidere beschrijving van onze verhuurvloot en logeeraccommodaties en de bijbehorende tarievenlijsten. Voor uw vragen en reserveringen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Polyvalk_Zeilboot_Huren_Varen_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

Wij hebben 6 polyvalken in de verhuur, elk geschikt voor maximaal 6 personen. Deze open zeilboten zijn uitgerust met een rolfok, een goed onderhouden 4 pk viertakt buitenboordmotor met externe brandstoftank en worden met standaard inventaris meegegeven. Hijs gelijk de zeilen, want onze haven biedt een prima uitgangspunt voor het maken van vaartochten zonder een brug tegen te hoeven komen. Onze polyvalken zijn al vanaf een dagdeel te huur en bij ons geldt: voor het donker thuis!

Tarievenlijst Polyvalkhuur

We hebben één motorvalk in de verhuur die ruimte biedt voor maximaal 4 personen. Deze boot is zeer geschikt voor een dagje uit op het water en vanwege de geringe doorvaarthoogte ideaal om de omliggende dorpen en steden te bezoeken.

Tarievenlijst Motorvalkhuur

Chalots

Overnachten op het water, het is mogelijk in onze twee drijvende Chalots (chalet op een vlot). De beide Chalots mogen dan klein in oppervlakte zijn, ze bieden door de efficiënte indeling verrassend veel ruimte. De Chalot Rouge is geschikt voor overnachting voor twee volwassenen, de Chalot Bleu biedt slaapplaatsen voor twee volwassenen en twee kinderen. De beide onderkomens beschikken over een eigen toilet en wastafel, het sanitairgebouw met douches bevindt zich in de nabijheid.

De Chalot Rouge en Bleu zijn vanaf minimaal twee overnachtingen te reserveren.

Tarievenlijst Accomodaties