Verhuur_Boot_Verblijf_Accommodatie_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

Jachthaven De Watervriend biedt zowel de verhuur van polyvalken, motorvalken als logeeraccommodaties aan. Vanwege de centrale ligging is onze haven een gezellige en ideale opstapplaats voor het maken van zowel korte als langere vaartochten met één van onze boten. Heeft u zelf niet voldoende ruimte aan boord van uw eigen boot of wilt u boothuur combineren met een overnachting? Neem dan een kijkje bij onze logeerverblijven.

Onderstaand vindt u een uitgebreidere beschrijving van onze verhuurvloot en logeeraccommodaties en de bijbehorende tarievenlijsten. Voor uw vragen en reserveringen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Polyvalk_Zeilboot_Huren_Varen_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

Wij hebben 6 polyvalken in de verhuur, elk geschikt voor maximaal 6 personen. Deze open zeilboten zijn uitgerust met een rolfok, een goed onderhouden 4 pk viertakt buitenboordmotor met externe brandstoftank en worden met standaard inventaris meegegeven. Hijs gelijk de zeilen, want onze haven biedt een prima uitgangspunt voor het maken van vaartochten zonder een brug tegen te hoeven komen. Onze polyvalken zijn al vanaf een dagdeel te huur en bij ons geldt: voor het donker thuis!

Tarievenlijst Polyvalkhuur

Motorvalk_Bootje_Huren_Varen_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

Wij hebben 2 motorvalken in de verhuur die elk ruimte bieden voor maximaal 4 personen. Deze boten zijn zeer geschikt voor een dagje uit op het water en vanwege hun geringe doorvaarthoogte ideaal om de omliggende dorpen en steden te bezoeken.

Tarievenlijst Motorvalkhuur

Chalots

Onze beide Chalots (een chalet op een vlot) zijn door havenmeester Arie zelf gebouwd en ingedeeld en zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. De Chalot Bleu en Rouge mogen dan klein in oppervlakte zijn, ze bieden door de efficiënte indeling verrassend veel ruimte. De beide onderkomens beschikken over een eigen toilet en wastafel, het sanitairgebouw met douches bevindt zich in de nabijheid.

De Chalot Bleu en Rouge zijn vanaf minimaal 2 nachten te reserveren.

PDF Tarievenlijst Chalot Bleu en Rouge

Pipopark

Pipowagen ‘Welcome’, geschikt voor 2 personen, is weliswaar het kleinste onderkomen dat wij bieden op de jachthaven, maar heeft door de uitstraling en inrichting al vele harten gestolen. Wanneer u hier binnen komt, gaat u voor even terug naar de jaren ’60 en ’70.

Vakantieverblijf ‘Enjoy’, biedt ruimte voor maximaal 6 personen en is een functioneel en gezellig onderkomen in maritieme sfeer.

Logeerkamer ‘Dream’, geschikt tot 4 personen, is een compact, maar knus onderkomen. In de zomer waant u zich hier alsnog in winterse sferen met de Elfstedentocht inrichting, inclusief friese houtjes en (lege) fles Beerenburg.

De bovengenoemde accommodaties beschikken niet over eigen sanitair en stromend water; het sanitairgebouw met wastafels, douches en toiletten bevindt zich in de nabijheid.

Tarievenlijst Pipopark 

Plattegrond_Jachthaven_De_Watervriend_Friesland