Jachthaven_de_Watervriend_Boot_Varen_Friesland

Jachthaven De Watervriend beschikt over ongeveer 240 jaarligplaatsen met lengtes variërend van 5 tot 25 meter en voorzien van een puntsteiger of een langer zijsteiger. Een groot deel van de ligplaatsen bevindt zich in de nabijheid van een groenstrook. Wij bieden allerlei voorzieningen voor groot en klein om uw verblijf in onze jachthaven zo aangenaam mogelijk te maken.

Hieronder hebben we een drietal faciliteiten voor u uitgelicht, maar onze jachthaven bestaat natuurlijk uit meer dan dit! Bekijk onze plattegrond  om te zien wat wij u nog meer kunnen bieden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarievenlijst ligplaatsen

Eetcafe_De_Waterkant_Gezllig_Terras_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

Zin in een praatje onder het genot van een kopje koffie met appeltaart? Gedurende het vaarseizoen kunt u dagelijks vanaf 09.00 uur terecht in ons gezellige (eet)café De Waterkant.
Wilt u ook een hapje eten? Onze keuken met frites, snacks en eenvoudige plateservice is in deze periode van vrijdag tot en met zondag van 16.00 tot 19.00 uur geopend.

Verder staat er een pooltafel en hebben we een kinderhoek gemaakt met spelletjes en speelgoed. Vergeet niet een kijkje te nemen in onze boekenkast of sneup even rond in het kringloophoekje.

Bekijk onze Barkrant of Keukenkrant

Watervriendjes_Speeltuin_Kinderen_Activiteiten_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

Diverse skelters, speelhuisjes, een trampoline en een glijbaan staan speelklaar voor de kleinste gasten van onze haven. Help mee met het voeren van onze boerderijdieren, schuif aan bij het kampvuur, dobber mee tijdens een heuse ‘drijf-in’ bioscoopavond, stap aan boord van een polyvalk voor een rondje avondzeilen of schrijf je in voor onze jaarlijkse optimistenrace. Bij ons worden de gezelligste activiteiten vaak spontaan georganiseerd, met en voor elkaar!

Hondenspeeltuin_hond_aan_boord_Hondvriendelijk_Varen_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

Neemt u uw hond mee aan boord? Bij ons op de haven is uw huisdier van harte welkom. Op het haventerrein vragen wij u uw hond aan te lijnen, maar speciaal voor deze viervoetige vriendjes hebben we een omheind stukje weiland ingericht als hondenspeeltuin. Zo kan uw hond de nodige energie kwijt en spelenderwijs kennismaken met andere honden.

Plattegrond_Jachthaven_De_Watervriend_Friesland