Stalling_Onderhoud_Klussen_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

Ook voor stalling voor uw boot bent u bij onze jachthaven aan het juiste adres. Wij beschikken over een afspuitplaats dat voldoet aan de laatste milieu eisen en een botenlift met een hefvermogen van 20 ton. Desgewenst kunnen we uw boot met staande mast uit het water takelen of met behulp van de mastenkraan de mast van uw boot zetten of strijken. Tevens kunt u bij ons lichte onderhoudswerkzaamheden aan de boot (laten) uitvoeren.

Winterstalling_Onderhoud_Klussen_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

U kunt ervoor kiezen de boot van oktober tot april in het water te laten overwinteren of deze door ons buiten op de wal, al dan niet met staande mast, of binnen in de loods in de winterstalling te laten zetten. We maken altijd in overleg met u een afspraak voor het uit en in het water takelen van de boot en kunnen u in contact brengen met externe bedrijven voor het winterklaar maken van uw boot en onderhoud van de (buitenboord)motor.

Tarievenlijst Winterstalling

Onderhoud_Klussen_Stalling_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

Indien u tijdens het vaarseizoen werkzaamheden aan uw boot wilt (laten) uitvoeren dan kunt u uw boot door ons in de loods of buiten op het haventerrein laten zetten. Denkt u hierbij aan de meest voorkomende klussen als het aanbrengen van antifouling en licht schuur- en lakwerk. Als u zwaarder werk aan uw boot wilt verrichten of voorzien wilt worden van deskundig advies kunnen wij u doorverwijzen naar diverse gespecialiseerde bedrijven in de regio waar u uw boot naartoe kunt brengen.

Tarievenlijst Klussen en Onderhoud

Winkel_Verkoop_Onderhoudsproducten_Jachthaven_de_Watervriend_Friesland

U vindt in onze scheepswinkel een klein assortiment onderhoudsartikelen en diverse benodigdheden voor uw boot, zoals o.a. verfkwasten, poets- en reinigingsmiddelen, antifouling, antivries, brandalcohol, lijnen, fenders, vlaggetjes en dekbeslag.